Beast Kingdom D-stage

Ett populärt sätt att fånga ögonblick från dina favoriter är ett diorama. D-Stage från Beast Kingdom är prisvärda dioramor med mycket detaljer utan att de kostar en förmögenhet. Att få dessa underbara ögonblick från filmer som den Lilla sjöjungfrun eller Skönheten och Odjuret fångade och återskapade som dioraman är i vår mening ett fantastiskt sätt att samla på. Ett nytt sätt att visa upp den där magin som fångat vår fantasi sedan vi var små.

Vad är ett diorama? Ett diorama är en liten staty med en tillhörande scen. På större och dyrare dioramor kan det ibland ingå ljud och ljus, men D-Stage dioramorna fokuserar på färgstarka karaktärer och lägre priser så att det går att samla på dem utan att tömma hela plånboken. Så låt oss hjälpa dig att placera en liten bit Disney magi på ditt skrivbord eller hylla.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.