Förbeställning av Loungefly

Vi har lagt upp en hel del Loungefly förbeställningar bland våra produkter. Detta är en ny sak vi testar för att kunna erbjuda er kunder möjligheten att handla det senaste från Loungefly. Datumet vi måste ha din beställning är senast 18/7-21 så det är lite kort om tid.

Hur fungerar då en förbeställning?

Du lägger din beställning precis som vanligt, kom dock ihåg att lägger du varor som inte är på förbeställning i din beställning kommer hela beställningen att behandlas samtidigt. Du kommer alltså även få vänta på hela din beställning. Vill du ha varorna som finns i lager på en gång rekomenderar vi dig alltså att göra två beställningar.

När du bestämt dig för vad du vill handla går du till kassan, fyller i uppgifter och betalar antingen via kort eller faktura. Väljer du faktura ska du betala fakturan enligt de anvisningar som fakturan har oavsett om din vara har leverats ännu eller inte.

Vi försöker hålla kontakten vid eventuella förseningar eller andra förändringar så du ska känna dig trygg i att du alltid har senast informationen om vad som händer med din beställning. När vi får in varorna i lager kollar vi över dem så allt ser ut som de ska och packar sen ut dem för att skicka hem dem till er kunder.

Svårare än så är det inte, vi hoppas ni ska gilla detta försök att kunna erbjuda er alla nyheter som kommer från Loungefly.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.