Loungefly väskor

Det är inte ovanligt att de ord man kopplar till produkter baserade på olika fandom är billiga, dålig kvalité och katastrofal hållbarhet. Det är här Loungefly kommer in, med flertalet licenser men med en tonvikt på Disney siktar Loungefly på att skapa högkvalitativa väskor, ryggsäckar och plånböcker. Loungefly har en bred katalog från subtila och moderiktiga väskor för den som vill vara lite mer reserverad till vilda karaktärs baserade väskor som inte lämnar något utrymme för bärarens kärlek till en figur eller film.


Generellt är en väska från Loungefly gjord i en slitstark och tålig läderimitation som inte bara erbjuder en mer djurvänlig produkt, utan det är också betydligt med hållbart än den vinyl och plast som andra licensprodukter i regel är gjord av. Målet är att erbjuda en kvalité som matchar vad andra modehus producerar.


Vi här på Wear that fandom kan intyga att de Loungefly väskor vi har använt definitivt har levt upp till högt ställda förväntningar och ställt vårt tidigare tvivel på skam. De har klarat av både dagligt användande och så väl regn som en spilld milkshake utan att få fläckar eller missfärgas.

Med Loungefly har du möjligheten att visa upp dina intressen tagit ett stort steg framåt och vi är helt övertygade att du kommer att älska din Loungeflyprodukt.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.