Presentation av ägaren

Hej, mitt namn är Helené jag är ägaren av webbshoppen Wear that fandom. Efter våren 2020 när så många av oss fick uppleva förändringar bestämde jag mig för att förverkliga en dröm och starta eget.

Jag skulle kalla mig själv något av en multinörd, jag spelade World of Warcraft och raidade 3 kvällar i veckan. Jag älskar brädspel och har varit engagerad i konventsvärden i många år bland annat som projektledare för spelkonventet LinCon. Min första kärlek var dock Disney, magin in i Disney filmerna var något jag växte upp med.

Jag ville därför skapa en webbshop som egentligen var för mig för jag kände att en sådan saknades. Så här får ni dela min kärlek för Disney, Superhjältar, Sci-fi och annan populärkultur.

Saknar du något eller vill tipsa mig om något som du tycker jag borde ta in hör gärna av dig genom att använda kontaktformuläret under kontakta oss.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.