Våra muggar

Alla våra muggar är officiellt licenserade och är av en te-muggs modell. Självklart går det att dricka kaffe ur dem också. Muggarna är mellan ca 250 ml och 340 ml beroende på tryck. Du hittar hur stor muggen är i produktbeskrivningen. Muggarna har ett tryck som går hela vägen runt och ofta en kontrast färg på insidan av muggen och örat är bekvämt att hålla i.

Det är viktigt för oss att vi bara säljer produkter som håller kvalité och de här muggarna tål både diskmaskin och micro. Det du ska komma ihåg är dock att vid daglig diskning i diskmaskin kan trycket blekna något.

Vi hoppas du ska hitta en mugg som passar dig så du kan visa kollegor, katten, vännerna vilka dina favorit karaktärer är och kom ihåg bär dina intressen med stolthet!

Du hittar muggarna här.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.